Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Κάλεσε τον/την στο Skype!


Η εικόνα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Skype Limited

Η κλήση επαφών μέσω Skype μέσα από το Insurance.Office είναι τόσο φιλική όσο ένα δεξί κλικ και είναι διαθέσιμη από την έκδοση 1.40 και μετά.



Δεν γράφουμε περισσότερα γιατί αυτό είναι όλο:
1. Μέσα από την καρτέλα της επαφής: Δεξί κλικ στο τηλέφωνο που θέλουμε να καλέσουμε και επιλέγουμε «κλήση με Skype» (βλέπε την παραπάνω εικόνα)

2. Από την οθόνη αναζήτησης: Δεξί κλικ, επιλέγουμε «κλήση». Στο υπο-μενού που εμφανίζεται, προσφέρονται όλοι οι αριθμοί επικοινωνίας που έχουν χαρακτηριστεί ως τηλέφωνα για κλήση στο Skype (βλέπε την επόμενη εικόνα).



Επισημαίνουμε ότι η εν λόγω λειτουργία σας δίνει μια επιπλέον ευκολία: η δυνατότητα κλήσης από την οθόνη αναζήτησης επαφών, σας προσφέρει τους αριθμούς επικοινωνίας με πολύ ευανάγνωστο τρόπο (τον κάθε αριθμό ξεχωριστά και τον ένα κάτω από τον άλλο), κάτι που σας βοηθάει ακόμα και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε κλήση με τον συμβατικό τρόπο.


Τι πρέπει να γνωρίζετε για την υποστήριξη κλήσεων μέσω Skype από το Insurance.Office (talk to me nerdy)



Μπορώ να καλέσω σταθερά ή κινητά τηλέφωνα;

Aν έχετε αγοράσει μονάδες Skype για κλήση σταθερών ή κινητών τηλεφώνων μπορείτε να κάνετε κλήση και στο τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) της επαφής χωρίς καμιά διαφοροποίηση.

Περισσότερα για το Skype μπορείτε να βρείτε στο web site του στο: www.skype.com

Δεν παίζει!

Η συγκεκριμένη λειτουργία παρέχεται «as is» (όπως είναι τώρα) στα πλαίσια της συντήρησης του Insurance.Office. Οπότε δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε προβλήματα που τυχόν εμφανιστούν σε κάποιο υπολογιστή σας και σχετίζονται με το Skype. Επίσης δεν κάνουμε υποστήριξη σε θέματα που αφορούν την χρήση του Skype ή τυχόν τιμολόγιση του Skype (στις υπηρεσίες που χρεώνει).

Αρχίσαμε με τα μηνύματα λάθους!



Είπαμε: πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Skype ή κάτι ανάλογο... Αυτό λέει το μήνυμα λάθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου