Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

E-mail μέσα από την καρτέλα επαφής

 

logo-office-365Από την έκδοση 2.0 και μετά, το Insurance.Office υποστηρίζει την ολοκλήρωση με το Microsoft Office 365. Το Microsoft Office 365, μεταξύ άλλων προσφέρει και την υπηρεσία Exchange Online. Ουσιαστικά, η Microsoft προσφέρει –έναντι μικρού μηνιαίου ποσού ανά χρήστη- τον e-mail server της και την διαχείριση του με την μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας.

Εφόσον είστε συνδρομητές του Office 365, το Insurance.Office σας επιτρέπει να δείτε από την καρτέλα επαφής τα e-mail που έχετε ανταλλάξει με την συγκεκριμένη επαφή. Η εφαρμογή, αναγνωρίζει το e-mail της επαφής (εφόσον αυτό έχει καταγραφεί στην καρτέλα της) και όταν επιλέξετε το tab «Εισερχόμενη Αλληλογραφία» ή «Εξερχόμενη Αλληλογραφία» ξεκινάει την διαδικασία λήψης των e-mail από τον e-mail server. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορείτε να δείτε τα e-mail που έχετε στείλει ή έχετε λάβει από την συγκεκριμένη επαφή.

Κάνοντας διπλό κλικ πάνω σε ένα e-mail, αυτό ανοίγει (με χρήση του outlook) και μπορείτε να το δείτε άμεσα.

ContactEmail

Οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μέσα από την καρτέλα της επαφής είναι:

  • Αν υπάρχει επισυναπτόμενο/α
  • Το θέμα του e-mail
  • Ο φάκελος στον οποίο βρίσκεται το e-mail στον mail server
  • Η ημερομηνία (λήψης ή αποστολής για τα εισερχόμενα ή εξερχόμενα αντίστοιχα)
  • Το μέγεθος του e-mail (σε kbytes)

 

«Ψήθηκα»! πως το κάνω; (How-to section) 

 

Ορίζοντας τη σύνδεση με το Office 365

Για να συνδεθείτε με το Office 365, αρκεί να επιλέξετε από το Menu «Παράμετροι Εφαρμογής», «Office 365»

Office365Parameters

Πατώντας πάνω στο κουμπί «Ρυθμίσεις», ανοίγει η οθόνη «Ρυθμίσεις Office 365».

Εκεί ορίζετε το email σας και το password.

Office365Parameters1

Πατήστε το κουμπί «Αποθήκευση».

Έχετε τελειώσει τις απαιτούμενες ρυθμίσεις.

 

 

Τι κόστος έχει;


Είναι Standard λειτουργικότητα ;-)

 

Talk to me nerdy

Για τη συγκεκριμένη δυνατότητα, πρέπει να ξέρετε τα εξής:

  1. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει να μεταφέρει τα e-mail από το υπάρχον σας σύστημα στο Office 365. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έχετε όλη την αλληλογραφία διαθέσιμη και όχι μόνο αυτή που έχει ανταλλαχθεί από την υιοθέτηση του Office 365 και μετά
  2. Η διαδικασία λήψης των e-mail είναι ασύγχρονη, συνεπώς θα πάρει λίγη ώρα (εξαρτάται από τον αριθμό και το μέγεθος των e-mail που έχουν ανταλλαχθεί) να «κατεβάσει» όλα τα μηνύματα, αλλά δεν θα παγώσει το User Interface, οπότε μπορείτε να κάνετε άλλες δουλειές όσο περιμένετε να ενημερωθεί η καρτέλα της επαφής.
  3. Τα e-mail ζουν αποκλειστικά στον server. Δεν αποθηκεύονται τοπικά. Ο λόγος είναι η ακεραιότητα των δεδομένων. Έτσι όταν σβήνεται ένα e-mail, δεν θα είναι διαθέσιμο στην καρτέλα του πελάτη ακόμα και αν το είχατε κατεβάσει.
  4. Τα e-mail είναι χωρισμένα σε σελίδες των 10 μηνυμάτων, ώστε να είναι γρηγορότερη και ευκολότερη η πρόσβαση σε αυτά.
  5. Στην επαφή μπορούμε να έχουμε παραπάνω από ένα e-mail address αν επικοινωνούμε με την επαφή σε παραπάνω από μια ηλεκτρονική διεύθυνση. Η εφαρμογή, θα φέρει τα e-mail που έχουν ανταλλαχθεί με όλους τους λογαριασμούς!
  6. Αν δεν μπορείτε να δείτε τα tab «Εισερχόμενη Αλληλογραφία» και «Εξερχόμενη Αλληλογραφία», δεν έχετε ορίσει στις παραμέτρους το e-mail και το password σας στο office 365. (Βλέπε παραπάνω)

Η εν λόγω λειτουργικότητα, σας δίνει έναν πολύ πρακτικό τρόπο ανεύρεσης της εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας με μια επαφή, και αναδεικνύει όλη την επικοινωνία μέσω e-mail.

 

Σχετικά με το Office 365

Αν θέλετε να έχετε μια υποδομή που θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε με τους συνεργάτες σας ένα κοινό χώρο με έγγραφα, e-mail ή ακόμα και να οργανώνετε teleconferences με τους Συνεργάτες σας, αξίζει να εξετάσετε την λύση του Office 365, μια και σας προσφέρει σε πρωτόγνωρα χαμηλή τιμή μια σειρά από υπηρεσίες που απαντούν στις ανάγκες της σημερινής επιχειρηματικότητας.

Η λύση του Office 365 προτείνεται ως συμπληρωματική της σουίτας Microsoft Office που έχετε εγκατεστημένη στο γραφείο, ή ακόμα και ως την μοναδική λύση για εξωτερικούς συνεργάτες σας που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις για μορφοποίηση των εγγράφων.

Και μην ξεχνάτε ότι με το Office 365 είστε πάντα συνδεδεμένοι με το «γραφείο» σας, μια και μπορείτε να προσπελάσετε τα αρχεία σας απ’ οπουδήποτε ανεξάρτητα αν είναι κινητό τηλέφωνο, κάποιο pc σε ένα internet café ή σε ένα ξενοδοχείο, το pc στο γραφείο ενός πελάτη σας ή το Laptop σας στο σπίτι. Και όλα αυτά γιατί δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάτι στην συσκευή από όπου προσπελαύνετε τα αρχεία σας. Απλά να ανοίξετε έναν browser!

Τέλος σημειώνουμε ότι με το Office 365 στο πρόγραμμα για επιχειρήσεις Ε3 (κόστος 19€ μήνα/χρήστη), έχετε τη δυνατότητα προμήθειας του Microsoft Office Professional Plus με την μορφή συνδρομής. Δηλαδή μπορείτε να κατεβάσετε και εγκαταστήσετε σε έως και 5 διαφορετικούς υπολογιστές το Microsoft Office στην έκδοση Professional Plus. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής του Microsoft Office στην «κλασική του μορφή» με ταυτόχρονη χρήση όλης της λειτουργικότητας του Office 365.

Η SafeCape είναι εξουσιοδοτημένος πωλητής και για το Microsoft Office 365. Το Microsoft Office 365 σας παρέχει πρόσβαση από παντού σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, έγγραφα, επαφές και ημερολόγια, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι. Γνώριμα εργαλεία διευκολύνουν τη σύνδεση και τη συνεργασία με άλλους. Το Office 365 προσφέρει την ισχυρή ασφάλεια και αξιοπιστία που χρειάζεστε για να διευθύνετε την επιχείρησή σας, μόνο με 5,25 € μηνιαίως ανά χρήστη.

Καλέστε μας ώστε να σας βοηθήσουμε άμεσα να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το «σύννεφο» (Cloud). Συγκεκριμένα σας προσφέρουμε υπηρεσίες:

  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Αρχικό στήσιμο – παραμετροποίηση DNS
  • Διαχείριση χρηστών
  • Μεταφορά e-mail boxes από άλλες λύσεις e-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου