Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Το ανανεωμένο Insurance Front.Office

Πλησιάζοντας την Πρωτοχρονιά του 2018 είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την νέα έκδοση του Insurance Front.Office της SafeCape.

Είναι ένα project που δουλεύουμε τον τελευταίο χρόνο (και όχι μόνο, όπως θα έχετε καταλάβει όσοι/ες μας παρακολουθείτε).


Ανέκαθεν το μότο μας είναι «Επενδύστε σε τεχνολογία». Από το 2008 όπου ιδρύθηκε η SafeCape έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι της τεχνολογίας. Με χαρά διαπιστώνουμε ότι μαζί με την τεχνολογία, και το κοινό στο οποίο απευθύνονται τα προϊόντα μας είναι πλέον πιο εκπαιδευμένο, πιο δεκτικό σε νέες προσεγγίσεις και πιο έτοιμο να σκεφτεί «outside the box». Κάτι που πάντα θέλαμε μια και οι εφαρμογές μας ήταν και είναι σύγχρονες και στραμμένες στο μέλλον. 
Απόδειξη το γεγονός ότι πλέον μεγάλο κομμάτι του πελατολογίου μας «έχει πάει στο σύννεφο». Αν δε το έχετε κάνει ήδη, θα πρέπει πλέον να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά. Ρωτήστε μας να σας πούμε γιατί.

Έχοντας ξεπεράσει λοιπόν τα εμπόδια του ύψους της επένδυσης σε εξοπλισμό και άδειες λειτουργικών συστημάτων που απαιτείται για να έχει ένα ασφαλιστικό γραφείο -οποιουδήποτε μεγέθους- ένα αξιοπρεπές και λειτουργικό portal για τους συνεργάτες του (b2b) ή για τους πελάτες του (b2c), ήρθε η ώρα να λανσάρουμε ένα ακόμα καλύτερο Front.Office για το Insurance.Office που θα επιτρέψει στο ασφαλιστικό σας γραφείο να δείξει την εξωστρέφεια που αιτούν οι καιροί. Μια λύση από την αρχή σχεδιασμένη να φιλοξενείται στο Azure (το cloud της Microsoft) μια και πολύ πρώιμα η εταιρεία μας έχει αναγνωρίσει τα πλεονεκτήματα του cloud όχι μόνο όσο αφορά το κόστος αλλά κυρίως για την προσφερόμενη υποδομή.  [Διαβάστε σχετικά:  Τι έχει εκεί στα σύννεφα; Ιούλιος 2012]

Ας δούμε λοιπόν μερικά μόνο από τα νέα χαρακτηριστικά του νέου Insurance Front.Office της SafeCape:

Έχει responsive design. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιουδήποτε είδους device (PC, Laptop, tablet, smartphone) μια και οι οθόνες του είναι προσαρμόσιμες στο μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιεί κανείς. Τα κουμπιά μας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από smartphones.

Έχει απίστευτα ταχύτερη απόκριση. Η γρήγορη απόκριση των εφαρμογών που παράγουμε είναι ένα διαρκές ζητούμενο στην SafeCape. Ποτέ δεν λογαριάσαμε τον κόπο ή την επένδυση που απαιτείται για να βελτιώνουμε όσο γίνεται τόσο την απόκριση όσο και την χρηστικότητα των εφαρμογών μας. Αυτό φαίνεται και στην νέα έκδοση του Insurance Front.Office.

Απλοποιήσαμε τις αναζητήσεις χωρίς να αφαιρέσουμε από τη δύναμη τους. Πάντα θέλαμε να έχουμε μόνο ένα πεδίο αναζήτησης στις εφαρμογές μας. Λόγω πολυπλοκότητας του χώρου της ιδιωτικής ασφάλισης αυτό δεν είναι άμεσα πραγματοποιήσιμο. Το δουλεύουμε όμως! Για την ώρα ενοποιήσαμε μερικές οθόνες και «κρύψαμε» πεδία αναζήτησης που δεν χρησιμοποιούνται τόσο συχνά ώστε να «καθαρίσουμε» το user interface. Οπότε, πρωτοασφαλιστήρια, ανανεωτήρια, πρόσθετες πράξεις, πράσινες κάρτες, ακυρώσεις και ειδοποιητήρια πληρωμής μπορείτε να τα αναζητήσετε από την αναζήτηση συμβολαίων.

Επανασχεδιάσαμε τους πίνακες αποτελεσμάτων. Εντάξαμε λειτουργίες αναζήτησης στους πίνακες με τα αποτελέσματα των αναζητήσεων ώστε να μπορείτε να φιλτράρετε περαιτέρω τα αποτελέσματα των αναζητήσεων σας -και σε αυτό το πεδίο μπορείτε να ψάξετε οτιδήποτε θέλετε :-) Όπως επίσης, σας δίνουμε τη δυνατότητα να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα των αναζητήσεων ανά οποιαδήποτε κολώνα θέλετε, και να αφαιρέσετε κολώνες που τυχόν δεν θέλετε να βλέπετε.
Στην πρώτη σελίδα μετά το login προβάλουμε προγραμματισμένες επικοινωνίες σας για την σημερινή ημέρα όπως και για τις επόμενες 3 μέρες, ενώ μπορείτε να βλέπετε τόσο τα δικά μας όσο και τα δικά σας νέα.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις βελτιώσεις που προσφέρει η νέα έκδοση του Insurance Front.Office της SafeCape.

Αυτές απολαμβάνουν ήδη οι πελάτες μας με ενεργά συμβόλαια συντήρησης που την προηγούμενη εβδομάδα αναβαθμίστηκαν αυτόματα φυσικά χωρίς κόστος, στην νέα έκδοση. Αν όμως θέλετε να δείτε και εσείς τι προσφέρει το Insurance Front.Office μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το demo που έχουμε online. Πατήστε εδώ και χρησιμοποιείστε όνομα: demo και κωδικό: demo

Το 2018 έρχεται. Και μαζί του έρχεται και η επέτειος των 10 χρόνων για την SafeCape. Όπως καταλαβαίνετε το 2018 θα είναι μια σπουδαία χρονιά για εμάς και για όσους επιλέξουν να μας εμπιστευτούν.
Να τα πούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου